Over

Cras potenti

Wij stellen ons graag even voor...Samen met mijn 2 zonen zijn wij Metselbedrijf den Boer. Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat sinds 1990. Ons bedrijf is gevestigd in Kerkwerve (Zeeland). De afgelopen jaren hebben wij succesvol opdrachten uitgevoerd voor zowel particuliere klanten als verschillende bedrijven.


De vakkundigheid van ons staat garant voor kwalitatief metselwerk. Vrijwel alle verbanden worden door ons beheerst. Voor zowel kleine als grote klussen zijn wij een professionele partner, of het nu gaat om nieuwbouw woningen, aanbouw, schuur of tuinmuren. Ook kunnen wij bijzonder metselwerkdetails voor u uitvoeren zoals, hanenkammen, rollagen of bogen.


Wij zijn inzetbaar tegen scherpe prijzen. Naast een uurtarief kunt u ons metselbedrijf ook inschakelen voor een prijs per klus. Door de ruime ervaring, vakkundige kennis en het brede netwerk kunnen wij uw partner worden in allerlei metselwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Vraag een gratis offerte aan via de e-mail of neem telefonisch contact op met ons.


Heeft u binnenkort een metselopdracht? Bel gerust, wij zijn flexibel en snel beschikbaar. Omdat wij een klein bedrijf zijn heeft u een vast aanspreekpunt. Dit komt het werk zeker ten goede!